Denní horoskop RYB na 30. 9. 2022

Ryby 30. 9. 2022

Tvůrčí psaní nebo řečnické projekty vám dnes mohou zabrat hodně času. Mohli byste do své práce vložit nejen svou mysl, ale i svou bytost. Pravděpodobně budete natolik zaujati tím, co děláte, že budete mít problém vrátit se do reálného světa, až skončíte. Nevadí. S výsledkem budete pravděpodobně spokojeni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je velmi pikantní. Planetární konfigurace vytváří atmosféru vzrušení a soutěživosti. Možná je na čase, abyste se svou láskou svedli nějaký souboj. Pokud se oba věnujete sportu, zkuste spolu závodit nebo se navzájem odvažte překonat svůj vlastní nejlepší rekord. Čím více se budete navzájem povzbuzovat k lepším výkonům, tím více se do sebe zamilujete.

Práce

V hlavě vám hučí rozhovory z předchozího dne. Zdá se, jako by se vám mysl přehrávala a vy jste nemohli dostat z hlavy slova ostatních lidí. Snažte se tyto myšlenky pustit z hlavy a nedovolte jim, aby dnes ovládly vaše vědomí.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících vaše manželství a vážných vztahů. Ujistěte se, že váš kalendář a kontakty jsou aktuální. Abyste získali více peněz, budete se muset k těmto lidem pravidelně obracet. Domlouvejte si schůzky na obědy, večeře a nápoje za účelem navázání kontaktů. Vaše finanční výsledky, nemluvě o vašem egu, vám později poděkují.

Zdraví

Máte velkou výdrž. Někdy tato vytrvalost dřímá a klame ostatní, že se nic neděje, zatímco ve skutečnosti se připravuje vnitřní cesta, která všechny překvapí, až se ukáže. Navázat kontakt se svou silou a vytrvalostí není úplně snadné  přimět ji, aby pro vás pracovala, může být náročný proces, který je třeba zvládnout. Začněte tím, že se aktualizujete ve fyzické rovině: jaké je vaše oblíbené bojové umění? To by pro vás mohlo být užitečným nástrojem.

Přečtěte si také