Denní horoskop RYB na 31. 12. 2022

Ryby 31. 12. 2022

Pokud se ještě nezabýváte nemovitostmi, zahradničením nebo výzdobou interiérů, Ryby, dnes možná objevíte talent pro jednu nebo všechny tyto oblasti a rozhodnete se jim věnovat. Možná to máte na mysli jako možný budoucí zdroj příjmů, a proto byste mohli zvážit, zda byste se v tomto oboru neměli poohlédnout po nějakém formálním vzdělání. Který z nich si vyberete, pokud vůbec nějaký, je samozřejmě na vás. Všechny je pečlivě zvažte a pak se rozhodněte, který je nejlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pomohlo by vám, kdybyste v rozhovorech se svým milovaným šli trochu hlouběji, a ne jen klouzali po povrchu, protože se stydíte říct, co si myslíte. Nebeská konfigurace vybízí k rozhovorům, kterým se obvykle raději vyhýbáte, ale bylo by moudřejší se o ně pokusit, abyste si vyjasnili situaci. Stačí, když začnete mluvit.

Práce

Někdo se vás dnes pokusí přemluvit k novému plánu. Vaší první reakcí bude vzbouřit se a trvat na tom, že starší přístup je nejlepší. Dávejte si pozor, abyste k tomuto závěru nedospěli příliš unáhleně. Zvažte něco nového a budete odměněni.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Těší vás chvála mnohých, ale na kritiku jste často téměř alergičtí (pravděpodobně proto, že se vám jí dostává tak málo). Lidé jsou ohromeni vaší vysokou úrovní energie a schopností dotáhnout věci do konce. Zkuste se otevřít oblastem, o kterých se potřebujete něco dozvědět. Jak jste na tom v oblasti zdravé výživy? Soustředíte se více na udržování úrovně váhy než na to, co se skutečně děje pod povrchem? Tomu se říká podvádět své zdraví a má to své důsledky!

Přečtěte si také