Denní horoskop RYB na 6. 9. 2022

Ryby 6. 9. 2022

Nedělejte si iluze, Ryby. Vidět to, co chcete vidět, sice může být skutečným pokušením, ale hrozí v tom nebezpečí. Nepravdivý sen může trvat dlouho, ale nikdy není trvalý! Než abyste na sebe hráli takový trik, raději si sundejte klapky z očí a postavte se čelem k tomu, co máte před sebou. I když to bude bolet, pravděpodobně to bude mnohem méně bolestivé teď než později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes uděláte něco, na co jste dlouho čekali. Je to den revoluce a vy máte v úmyslu provést velkou revoluci ve svém milostném životě. Žádné polovičaté kroky; žádné nesplněné záměry. Čas, na který jste čekali, se blíží – oblékněte si veselé oblečení a buďte nejlepší, jací jste kdy byli.

Práce

Příval energie, ve který jste doufali, se konečně dostaví, ale pravděpodobně až později během dne. Dopoledne to hrajte v klidu, ale odpoledne se chopte otěží. Budete se cítit jako znovuzrození a připraveni s velkou jistotou přijmout nové výzvy.

Peníze

Potřebujete se cítit bezpečně ve všech oblastech života a k tomu je obvykle zapotřebí hotovost. Nyní jsou vaše vztahy mimořádně důležité, pokud jde o vydělávání dalších peněz. Potřebujete-li novou práci nebo doporučení, požádejte nejvlivnější osobu, kterou znáte. Tento aspekt je příznivý pro to, aby se věci dařily a umožnily vám vybudovat si jistotu, po které toužíte.

Zdraví

Intenzivní pocity, které mohly začít včera, budou dnes ještě o něco intenzivnější. Pokud si tuto energii užíváte, pak vás pravděpodobně napadlo několik hlubokých myšlenek, které si budete chtít poznamenat pro budoucnost. Pokud to byl boj, vezměte si, že mnoho lidí také pociťuje dopad této intenzivní emocionální energie. Dopřejte si potřebné uvolnění intenzivním cvičením nebo krátkým během poté, co skončíte svou práci.

Přečtěte si také