Denní horoskop RYB na 7. 1. 2023

Ryby 7. 1. 2023

Příliš mnoho jídla a pití by vás dnes mohlo vyvést z míry, Ryby. Někteří přátelé vás možná vzali ven a vystavili vás lákavému jídlu a pití. To je vždycky zábava, ale dnes budete muset čelit následkům. Cvičení podpořené vodou by vám mohlo pomoci spálit veškeré toxiny nebo přebytečné kalorie a zdřímnutí by mohlo proces dokončit, abyste se opět cítili jako dřív. Jděte na to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vytváří nádhernou příležitost skutečně poznat někoho na mnohem více úrovních, než je tomu v současnosti. Je zde příležitost prodiskutovat vaše přesvědčení a také postoje a pohled na život. Zjistíte, že máte mnoho společného, a to vás povzbudí k tomu, abyste chtěli pokračovat a skutečně spolu podnikat více věcí.

Práce

Použití vašeho šarmu k tomu, abyste ostatní přemluvili a získali to, co chcete, nebude pravděpodobně tak účinné jako obvykle. Lidé k vám budou mít jen odpor a budou se vám bránit. Raději upřímně řekněte, v čem zaostáváte a jaké jsou vaše potřeby.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš sektor peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Trpělivost je ctnost, ale nepotřebujete přednášku o trpělivosti jako takové. Místo toho bychom vás upozornil, abyste přemýšleli, než začnete jednat. Možná nejste vždycky úplně na stopě, ale stejně máte tendenci jít do toho, protože máte rádi akci – raději něco děláte. Chcete-li ve svém těle vypěstovat téměř kinetickou trpělivost, zkuste vytrvalostní sporty, jako je běh, plavání nebo třeba powerjóga. K dosažení cíle vám pomůže tempo.

Přečtěte si také