Denní horoskop RYB na 7. 10. 2022

Ryby 7. 10. 2022

Společenská událost by vám dnes mohla zprostředkovat kontakt s novými fascinujícími lidmi ze zajímavých oborů. Během večera by se mohly odehrávat zajímavé diskuse. Jediným problémem je, že pokud tam půjdete s partnerem, pravděpodobně se s ním moc neuvidíte. Možná se zapojíte do oddělených rozhovorů, které budou trvat celé hodiny. Později se budete mít o co dělit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii, kterou planety vyzařují, je tento den vhodný pro cokoli, pokud to vaše rande rozesměje. Jedině tak z něj dostanete nějakou reakci, což lze chápat jako příznivé znamení, že se ještě uvidíte. A co víc: pokud je dokážete rozesmát po většinu večera, máte vyhráno.

Práce

Nové trendy, které se vám v poslední době líbily, nemusí být takové, za které se vydávají. Nyní je čas se v duchu vrátit a přehodnotit. Zdá se, že jste něco přeskočili příliš rychle. Přehodnoťte své nápady. Jsou skutečně zdravé?

Peníze

Nemůžete se dočkat, až utratíte peníze, které vám hoří v kapse, ale teď není vhodná doba. Díky harmonickému planetárnímu aspektu, který se právě teď objevuje, přicházejí změny v oblastech, které řídí profesní vztahy, cestování, vyšší vzdělání, výuku a učení. Pokud již v některé z těchto oblastí působíte, je to pro vás skvělý čas. Pokud ne, pokuste se o to.

Zdraví

Teď potřebujete spoustu místa na běhání. Hromadění energie v zásobnících bude mít za následek ohňostroj, který si možná budete chtít schovat na příští rok. Nenápadně narůstající stres způsobený životním stylem, odklon od pravidelné stravy a narušení spánkového režimu zažíváme všichni. Vás se to ale obvykle týká obzvlášť. Za své emoce jste zodpovědní, ať se děje, co se děje. Jezte tuny česneku a choďte na dlouhé běhy nebo procházky, abyste spálili přebytečnou energii.

Přečtěte si také