Denní horoskop RYB na 9. 12. 2022

Ryby 9. 12. 2022

Výkyvy nálad a otravné drobné rozptýlení vás mohou dočasně dostat do rozporu s partnerem. Můžete vnímat urážky tam, kde nejsou zamýšleny. Komunikace je napjatá. Nejlepší bude, když si na chvíli vyrazíte sami a budete dělat něco zábavného. Tím zaženete veškerou negativní energii. Až se s partnerem znovu setkáte, můžete být zase jako dřív okouzlující.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Udělejte si čas na to, abyste se dostali do kontaktu se svými hlubšími pocity týkajícími se vašeho nejosobnějšího vztahu. Pokud máte určité problémy, které je třeba probrat, učiňte tak, dokud jste schopni kompenzovat případné potíže určitým šarmem. Především buďte upřímní a zvažte, zda se oba věnujete potřebám toho druhého, nebo pouze svým vlastním. Budete-li pravdiví, váš vztah se výrazně zlepší!

Práce

V práci buďte dnes opatrní, protože se vás někdo pokusí nějakým způsobem zmanipulovat. S největší pravděpodobností se některý z vašich spolupracovníků bude snažit vytáhnout do boje a vyvolat dojem, že ví víc než vy. Nenechte se zmást a věřte jen sami sobě.

Peníze

Tento týden máte silné schopnosti v oblasti peněz. V této době si užíváte plodů kosmické elektřiny, která se nyní vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené s penězi a vašimi hodnotami. To se týká i vašich osobních hodnot  v práci i ve vztazích. Co přinášíte na stůl, co nikdo jiný nedělá, a jak to můžete udělat, aby se vám to vyplatilo? Zjistěte to a využijte to ve svůj prospěch.

Zdraví

Dnešek je dobrou příležitostí, jak omezit svou touhu hledat uspokojení jinde. Zkuste se zaměřit na spokojenost s vlastním tělem. To by mohlo vyžadovat práci v mnoha oblastech vašeho života, nejen ve stravě a cvičení. Přijetí vlastního těla je však celoživotní záležitostí a dobře si posloužíte, když se dokážete otevřít tomu, co k němu skutečně cítíte. Planetární aspekt dne vám pomůže nahlédnout pravdu pod ochrannou slupkou popírání.

Přečtěte si také