Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 2. 2023

Štír 18. 2. 2023

Štíři, někdo, s kým spolupracujete, by dnes mohl potřebovat soucitné rameno, na kterém by se mohl vyplakat. Stres v zaměstnání přesahuje možnosti každého z vás, takže se nedivte, že v určitém okamžiku některý z vašich kolegů uroní pár slz. Vaše trpělivost by mohla překročit obvyklé meze. V takových dnech je nejlepší pracovat co nejrychleji, soustředit se a po odchodu z práce si zajít na skleničku. Pak si udělejte příjemnou procházku domů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nenechte si zkazit den, který by mohl být krásný, neshodami. Dnešní planetární konjunkce znamená, že máte šanci spojit své síly do plánu nebo projektu, který pro vás oba bude mít hluboký význam. Pokud se oba hned na začátku shodnete na tom, čeho chcete dosáhnout, ušetříte si spoustu času a starostí.

Práce

Váš agresivní drive má nádech fantazie a vytváří dokonalý recept na úspěch. Nebojte se nechat si o něčem zdát a zároveň zůstat nohama pevně na zemi. To je vítězná kombinace, která vám bude dobře sloužit.

Peníze

Vaše domácí situace a vnitřní pocity naznačují, že byste se nyní mohli přestěhovat. Přemýšleli jste o tom, že si vytvoříte více prostoru pro sebe? Změna prostředí může být právě to, co zvýší vaši kreativitu a dodá vám šťávu k nové práci nebo novému zdroji příjmů. Trik bude spočívat v tom, abyste to s touto snahou nepřehnali. Snažte se o rovnováhu mezi výdaji a úsporami.

Zdraví

Považujte dnešní aspekt za příznivý k tomu, abyste se zaměřili na to, co cítíte, a mohli to přímo vyjádřit někomu jinému. Chcete vědět víc než jen to, zda jste šťastní nebo smutní  chcete být schopni někomu podrobně vyjádřit, co cítíte. To je stav, kdy vám někdo skutečně rozumí. Pro začátek se snažte porozumět sami sobě. To nutně začíná poznáním toho, co vaše tělo každý den potřebuje. Dostatek odpočinku a zdravá výživa jsou jen základy.

Přečtěte si také