Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 11. 2022

Štír 20. 11. 2022

Pokud jde o lásku a romantiku, možná se držíte zpátky. To nemusí být nutně špatně. Ve skutečnosti vám takový přístup prospívá. Tím, že se necháte unášet proudem a čekáte, až druhý udělá první krok, můžete věnovat více času sobě, místo abyste svou energii vysílali směrem ven k druhým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít příležitost vyjádřit svému milostnému zájmu některý ze svých extrémních a kontroverzních názorů. Jelikož obvykle nejste známí tím, že byste dělali něco originálnějšího než zkoušeli nejnovější náplň do pečených brambor, mohlo by to být potenciálně vzrušující. Pokud máte nějaké nároky na nekonvenčnost, rozhodně do toho jděte! Nemáte co ztratit a váš partner (současný nebo budoucí) vám bude neskonale vděčný.

Práce

Jste o krok napřed před lidmi kolem sebe. Místo toho, abyste se rozčilovali nad jejich pomalým tempem, věnujte čas tomu, abyste je přiblížili svému způsobu myšlení. Buďte trpěliví, podporujte je a mějte pro ně pochopení. Tím urychlíte proces a všichni budou spokojenější.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější, Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Aspekt dne vám dává možnost vyjádřit se emocionálně s lidmi, na kterých vám záleží. Místo toho, abyste přemýšleli, zda budou vaše emoce přijaty nebo potvrzeny, vyjadřujte se bez zábran a skutečně dejte svému příteli najevo, jak se cítíte. Nikdy to nedopadne tak špatně, jak vám říkají vaše obavy! Rozprouděte si krev v žilách aerobním cvičením a snažte se pochopit, co sami cítíte, než se to pokusíte sdělit někomu jinému. Mějte odvahu!

Přečtěte si také