Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 5. 2023

Štír 25. 5. 2023

Skupinové aktivity nebo projekty, na kterých pracujete s přáteli, by dnes mohly být inspirativní. Váš entuziasmus je vysoký, stejně jako vaše energie, takže pravděpodobně budete chtít svou osobní sílu nasměrovat do jakýchkoli cílů, které máte. Dnes máte odvahu zaměřit se na záležitosti, o které by se jiní ani nepokusili. Postupujte opatrně, ale jděte do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí, abyste využili skvělé příležitosti. Pokud je někde venku někdo, o kom víte, že je vám tajně sympatický a ke komu i vy chováte velkou náklonnost, využijte tohoto kosmického vlivu na maximum a domluvte si s ním setkání. Bude to stát za to.

Práce

V následujících čtyřech týdnech se máte na co těšit. Dnešním dnem začíná úžasné období, během něhož dosáhnete velkých úspěchů v oblasti kariéry. Uděláte obrovské pokroky, a dokonce ohromíte sami sebe.

Peníze

Tento týden jste obzvlášť silní. Aspekty však ovlivňují vaše zaměstnání. Pokud hledáte práci, je vhodná doba pro rozesílání životopisů a poptávek. Jste-li zaměstnáni, je čas přemýšlet o tom, jak se zasadit o zvýšení platu nebo povýšení. Mohla by se vaše firma obejít bez vás? Pokud ne, doložte svůj zásadní přínos.

Zdraví

Vzhledem k vaší schopnosti vidět ve všem dvě strany (ne-li více) se vám dnešní den bude zdát poněkud extrémní. Využijte svou energii k tomu, abyste se připravili na nepředvídané potřeby: zásobte ledničku čerstvými, zdravými potravinami, vyřiďte záležitosti týkající se vašeho zdraví a uspořádejte si skříňky v koupelně, abyste měli vše, co potřebujete pro případ, že onemocníte. Pokud se budete cítit připraveni, budete se cítit bezpečněji. Také tento den není vhodný k přijímání nebo rušení závazků.

Přečtěte si také