Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 8. 2022

Štír 3. 8. 2022

Štíři, můžete se vydat do světa. Vaši duši by mohlo naplnit vzrušení, nadšení a cílevědomost, ale možná se budete divit, kde se to ve vás bere, protože od včerejška se vlastně nic nezměnilo. Neztrácejte čas přemýšlením – prostě ho využijte! Pusťte se do nějakého kurzu nebo cvičebního programu. Začněte s nějakým projektem. Tato energie pochází z hloubi nevědomí. Měla by být nasměrována do vědomého světa!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se prostě musíte postavit za to, co potřebujete a v co věříte. Není dobré doufat, že každý bude jasnovidec, který dokáže nahlédnout do nitra vaší nejhlubší bytosti. Vaše nejromantičtější ideály a sklony je třeba ventilovat. Neseďte a nečekejte zbytečně. Musíte jednat. Jinak se nakonec budete potácet v moři frustrace.

Práce

Pokud si nedáte pozor, přeskočíte důležitý detail. Nespěchejte. Možná budete muset zpomalit, ale to je v pořádku. Pomalu a jistě dnes vyhráváte závod, takže se pohybujte opatrně a než budete pokračovat, dvakrát zkontrolujte všechny dopravní značky.

Peníze

Máte před sebou rušný týden s planetami, které ovlivňují vaši kariéru a autoritu. V práci nyní zaujímáte silnější pozici a můžete získat nový titul. Oslavte svůj úspěch místo toho, abyste usilovali o ještě vyšší funkci (jako že budete). Aspekty naznačují, že nastává období, kdy se začnete vážněji zabývat rozvojem profesních sítí, které vám mohou být oporou v těžkých chvílích.

Zdraví

Největší dojem, který na nás rodiče zanechají, se často projeví v tom, jak se chováme ke svému tělu. To, co jíte ráno a večer, kolik cvičíte a jak se k tomu stavíte, a jak se stavíte k odpočinku, to vše se učíme již od útlého věku. Chce to odvahu, abychom v dospělosti tyto věci znovu prověřili a převzali plnou odpovědnost za své zdraví. Přijměte dnešní den jako první výzvu a prostě si uvědomte své zdravotní návyky.

Přečtěte si také