Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 10. 2022

Štír 4. 10. 2022

Dary potěšení vám mohou být uděleny bez většího úsilí nebo jen s malým úsilím. Bez ohledu na to pro vás může být těžké sedět v klidu, protože se zdá, že se vám daří téměř vše, zejména v srdečních záležitostech. Ačkoli je váš přístup k lásce agresivní, zahrnuje také něhu a citlivost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet může způsobit, že se nudná situace postaví do cesty potenciálnímu romantickému dobytí. Škoda, protože jste je měli takřka na dosah a málem jste si dali rande. Ale objeví se starý plamen (vlastně tak starý, že už prakticky vyhořel) a zkazí to, co mohlo být radostnou událostí. Dostanete však další šanci, tak se nebojte!

Práce

Obtížná situace se ulehčí díky pomoci někoho, kdo přijde s kreativním řešením právě toho problému, se kterým se potýkáte. Tato myšlenka se může zdát na první pohled přitažená za vlasy, ale po bližším prozkoumání v ní uvidíte potenciál.

Peníze

Nyní máte aktivitu, která ovlivňuje skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost. Je to skvělá doba na to, abyste si prošli své kontakty a zjistili, jak by vám někdo mohl pomoci rozvinout nový nápad do podoby produktu nebo služby, která by vám vydělávala peníze. Vy máte know-how, ale tento druhý člověk má peníze nebo konexe, aby to posunul na další úroveň.

Zdraví

Některé dny se prostě nevydaří a vy za to nemůžete nést odpovědnost! Nejlepší, co můžete udělat, je držet se toho, co znáte. Víte například, že denním dietním minimem je osm sklenic vody (pokud chcete, zdvojnásobte je). Víte také, že osobní čas je pro vás důležitý (i když máte tendenci předstírat, že tomu tak není). Bez ohledu na překvapení, která vám den přinese, se utěšujte dobrými věcmi, které pro sebe můžete vždy udělat.

Přečtěte si také