Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 1. 2023

Štír 5. 1. 2023

Vaše zdraví a fyzická pohoda jsou pravděpodobně na velmi vysoké úrovni, Štíři, a proto pravděpodobně záříte. V důsledku toho možná zjistíte, že lidé ve vašem okolí věnují větší pozornost tomu, co říkáte, než obvykle. Zjistíte také, že vaše mysl je obzvláště bystrá a že jste schopni mimořádně rychle reagovat. Proto můžete z toho, co slyšíte, vstřebat mnohem více než obvykle. Zapište si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet vás dnes může podnítit k tomu, abyste se na večírcích, setkáních a společenských akcích pobláznili. Ať už jste v trvalém vztahu, nebo ho hledáte, lidi k vám bude přitahovat váš magnetický šarm a otevřená osobnost. Spojení s mnoha novými lidmi vám skutečně zvedne náladu a z mnohých z nich se mohou stát velmi dobří přátelé.

Práce

Snažte se nenechat se zahltit protichůdnými informacemi, které vás dnes obklopují. Rozumět tomu všemu nebude snadné, ale nenechte se odradit. Dělejte to, co umíte nejlépe – postupujte postupně a buďte trpěliví.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Dnešní tranzit planet vyžaduje, abyste udělali něco, co byste raději nedělali. Tento pocit vás bude provázet ještě několik týdnů, takže si můžete vyhrnout rukávy a pustit se do toho. Vaše pleť může odrážet jakýkoli stres, který v těchto dnech pociťujete. Kromě toho, že se opravdu snažíte mít dostatek spánku a čerstvého vzduchu, existují i další věci, které vám pomohou napětí zmírnit. Pokud se holíte nebo používáte hydratační krém na obličej, přidejte do mýdla nebo krému kapku levandulového oleje, který vaši pleť zklidní.

Přečtěte si také