Denní horoskop STŘELCE na 1. 6. 2022

Střelec 1. 6. 2022

Přemýšleli jste, jestli děláte správnou profesi? Zklamání z vašeho oboru by mohlo způsobit, že se budete cítit lehce nemocní ze stresu a budete uvažovat o úplné změně kariéry. Možná je to správný postup, ale možná také ne. Prozkoumejte dostupné možnosti a zjistěte, jaký z nich máte pocit, Střelci, ale počkejte několik dní, než učiníte konečné rozhodnutí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace by vám dnes mohla přinést zajímavou zkušenost v oblasti milostného života. Pokud se dnes večer chystáte na schůzku, očekávejte, že to bude báječná příležitost, při níž si vy i váš potenciální partner budete rozumět.

Práce

Na cestě jste dosáhli zpomalení. Nacházíte se v bodě pozastavení. Čím více se budete bránit, tím více budete vázáni na situaci, která vám není příjemná. Vzdejte se kontroly a buďte trpěliví. Vyčkejte, až se to stane. Váš čas přijde.

Peníze

Tento týden vesmír posiluje vaši kreativitu, ale také vám trochu ztěžuje práci. Zároveň jsou ovlivněna vaše odvětví komunikace, institucí, karmy a minulých životů. Není čas rozčilovat šéfa nebo dávat okázale najevo svou nezávislost. Snažte se s ním vyjít.

Zdraví

Dnes se můžete cítit přecitlivělí. Snažte se nebít se svou melancholií. Možná budete v pokušení utopit svůj smutek ve velké vaně zmrzliny, ale víte, že se tím nakonec budete cítit ještě hůř. Zvažte možnost pustit si relaxační hudbu, lehnout si na zem a jemně si protáhnout svaly. Zkuste si z toho udělat osobní rutinu a držte se jí několik týdnů. Budete rádi, že jste to udělali.

Přečtěte si také