Denní horoskop STŘELCE na 1. 7. 2022

Střelec 1. 7. 2022

Střelci, hvězdy vám dnes radí, abyste se vrátili do víru dění. Zapomenete na své minulé rozpoložení a budete se moci připravit na nové dobrodružství. Vaše vitalita bude tak silná jako nikdy předtím. V následujících dnech se pravděpodobně setkáte s někým, kdo na vás bude mít blahodárný vliv.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace přináší skvělou příležitost dozvědět se více o někom výjimečném. Mohlo by se stát, že během večírku nebo jiného společenského setkání, pokud je to možné, dostanete příležitost poradit se s někým, kdo je zběhlý ve věšteckém umění, a naštěstí už máte své otázky po ruce. To, co zjistíte, by mohlo váš postoj docela změnit.

Práce

Lidé se dnes nebojí dát vám své dva centy, i když jste o ně nežádali. Jak na vás tyto názory létají, budete pravděpodobně stále více zmateni. Místo toho, abyste se snažili pochopit smysl názorů všech ostatních, naslouchejte raději sami sobě.

Peníze

Tento týden se ocitnete ve výjimečné situaci týkající se dluhů a cizích peněz. Přestože jedna vaše část chce dosáhnout většího pokroku v oblasti splácení dluhů, druhá část vás může brzdit v tom, abyste toho udělali co nejvíce. Jedno je jisté - zaujmout aktivní postoj a přijmout všechny své povinnosti přinese z dlouhodobého hlediska nejlepší výsledky.

Zdraví

V tom, že víte, co chcete, je síla, ale není to vždy snadné! Už jste někdy strávili příliš dlouhou dobu prohlížením jídelního lístku v restauraci? Číšník stále přichází a vy si brzy něco objednáte, jen abyste to měli za sebou? Teď si představte, že jste číšník. Nejlepší způsob, jak najít to, co chcete, je vědět, co potřebujete. Pokud víte, že do svého jídelníčku potřebujete výživnou kořenovou zeleninu, seznam vašich přání se okamžitě stane zvládnutelnějším a rozhodování bude ve vašich rukou.

Přečtěte si také