Denní horoskop STŘELCE na 10. 5. 2022

Střelec 10. 5. 2022

Jste obětavá duše, která tráví drahocenný osobní čas domácími pracemi. Pokud jste ještě nevyprali všechno prádlo nebo nepřečetli všechny časopisy, vyřešte je jako první. Jejich dokončení vás bude motivovat k přechodu k dalšímu úkolu. Než se nadějete, budete sedět v uklizené a uspořádané domácnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vás vybízejí, abyste se hned neurazili, když si dnes večer s někým vyjdete na první rande. Mají velmi odlišný přístup k životu a vztahům, který vás může zpočátku naprosto zmást. Pokud však vytrváte, zjistíte, že pod povrchem mají všechny vlastnosti, které hledáte, i když jsou v podivném balení.

Práce

Jste schopni prohlédnout povrchní aspekty jakékoli situace, abyste se dostali k jádru věci. Tato schopnost bude nesmírně silná – a v době, jako je tato, nesmírně cenná. Nebojte se proniknout hlouběji než obvykle.

Peníze

Je to týden, který vyžaduje mnohem více hledání. Aspekty jsou skvělé pro manifestaci většího množství peněz a jejich uplatnění ve vašich snech, ale také mohou k vaší škodě zastřít nebo zamlžit vaši vizi. I když si myslíte, že na hlídání svých peněz nemáte čas, udělejte si ho. Ostatní pravděpodobně nebudou mít na srdci vaše nejlepší zájmy. Není to proto, že by byli zlovolní, jsou jen neangažovaní.

Zdraví

Někdy je těžké věnovat pozornost hlavnímu poselství, a právě teď by to mohlo být jedno z takových období! V těchto dnech je na planetě mnoho vzrušení. mnoho lidí chce konat dobro, aby vyvážili velkou bolest, kterou jsme všichni pocítili v uplynulém roce. Vaším úkolem je udělat něco dobrého pro sebe  pro své tělo, svou mysl, svůj domov. Soustřeďte se na sebe a budete mít lepší pozici k tomu, abyste se připojili ke svým vrstevníkům na planetě a pracovali pro větší dobro naší společnosti.

Přečtěte si také