Denní horoskop STŘELCE na 12. 1. 2023

Střelec 12. 1. 2023

Střelci, dosáhli jste nedávno svého vytouženého cíle? Pokud ano, možná jste dočasně zmateni, za čím se v budoucnu vydáte. Možná si pohráváte s několika možnostmi, ale nejste si jisti, která z nich je pro vás ta pravá. Možná to není žádná z nich. Možná je váš dokonalý cíl ještě za obzorem. Nemějte pocit, že se do něčeho musíte pustit hned. Buďte trpěliví a věřte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z tohoto dne vás vybízí k tomu, abyste si s někým domluvili rande. Neočekávejte však, že večer to bude samá hvězdná záře a mazlení, protože kolem je příliš mnoho přízemního vlivu. Možná zabřednete do konverzace o všedních tématech. Přesto se jistě budete chtít znovu setkat, protože se budete cítit vzájemně citově zabezpečeni.

Práce

Nedovolte, aby vám někdo stál v cestě. Váš čas je příliš drahý na to, abyste jím plýtvali na nepodstatné věci. Dnes máte možnost udělat ve své práci velký pokrok. Většinu těchto velkých pokroků uděláte, když budete pracovat nezávisle na ostatních.

Peníze

Pro vás se tento týden týká vašeho vztahového sektoru. Jste společenský motýl, který dokáže do svého života přitáhnout tu správnou kombinaci práce a zábavy. Vaše snaha o dokonalost v duševní oblasti je prvořadá. Vaše rodina, děti a romantický partner jsou skvělým zpestřením, ale neměly by vás zdržovat od vašeho soustředění.

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete – ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit „zemřel bych pro vás“. Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro všechny. Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také