Denní horoskop STŘELCE na 14. 10. 2022

Střelec 14. 10. 2022

Pokud máte náladu na lásku, nezapomeňte být citliví k potřebám svého partnera a oplácejte mu lásku. Nezapomeňte, že staré známé šampaňské a čokoláda stále fungují! Nebo teplá bublinková koupel – ta jistě uvolní veškeré napětí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den může být hledání romantiky trochu náročné. Ostatní se zdají být dostatečně ochotní mluvit a mohou nabídnout mnoho informací, ale jen do určité míry. Poté můžete vycítit bariéru, za kterou vám nebude dovoleno jít.

Práce

Ostatní lidé se vás pravděpodobně budou snažit přemluvit k nějakému velkolepému plánu, který připravují. Nenechte se oklamat. Je velmi nepravděpodobné, že se tento velký nápad uskuteční.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši kariéru, může se stát, že se budete zabývat minulostí, tedy minulými zaměstnáními, minulými kariérními rozhodnutími nebo dokonce minulými zaměstnavateli. Harmonický aspekt však ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže nemusí být špatný nápad věnovat pozornost esoteričtějším aspektům vašeho života. To, čím se živíte, ovlivňuje ostatní, bez ohledu na to, kolik vyděláváte peněz. Ujistěte se, že je to něco, co nezanechává pozdější karmické důsledky.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit vám dává povolení řídit se jakýmkoli směrem. Můžete se cítit na vrcholu svých sil. Proudí vámi fyzická zdatnost. A přesto si možná budete přát, abyste vypadali skvěle. Cítíte se bezmocní vůči svému tělu, stravovacím návykům, cvičebnímu režimu? Začněte o tom mluvit. Zapojte se do rozhovoru o cvičení, zapojte se do rozhovoru o svých problémech týkajících se cvičení. Přiblíží vás to k němu. Jste lidé, stejně jako všichni ostatní.

Přečtěte si také