Denní horoskop STŘELCE na 17. 2. 2023

Střelec 17. 2. 2023

Drobný konflikt s milostným partnerem, který se odehraje dopoledne, pravděpodobně skončí uplakaným shledáním a velkým ujištěním v polovině odpoledne. Na konci dne byste mohli oba plánovat romantickou cestu do zahraničí, a to dokonce včetně restaurací, které chcete vyzkoušet. Sblížit by vás mohly také diskuse o duchovních či psychických záležitostech. Celkově se jedná o bouřlivý, ale romantický den, Střelci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte rádi originální přátele a jedinečnou společnost a mohli byste se začít cítit utlumeni, pokud by se vaše vztahy začaly vyvíjet v ustálené rutině. Nebeská atmosféra vás dnes může přimět k tomu, abyste si uvědomili, že jeden konkrétní partnerský vztah se stává spíše institucí než příjemným zážitkem. Mohlo by se stát, že budete potřebovat nějaký čas a prostor pro sebe, abyste se mohli znovu spojit na hlubší úrovni.

Práce

Dnešní lekce se vám bude opakovat po následující čtyři týdny. Buďte ve svém přístupu stabilnější a konzervativnější, místo abyste byli náhodní nebo lehkomyslní. Přestože jste příznivci inovací, musíte se naučit respektovat i tradice.

Peníze

Vaše komunikační schopnosti se zvyšují a ukazují vám, že se můžete prosadit prostřednictvím důrazných a jasných požadavků vůči svému okolí. Řekněte si o to, co chcete, a možná to dostanete, ať už v práci nebo v peněžním životě. Věci však mohou být napjaté, takže je lepší zůstat čistí, karmicky řečeno. Nebuďte zlí a nepoužívejte slova, která by vám uškodila.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás představuje období velkého vhledu. Vyhýbejte se konfliktům s přáteli, protože nebeská atmosféra vám v komunikaci nepomůže. Po nějakou dobu se vám může zdát obtížné být pochopen. Držte se své vlastní rady a snažte se cítit vyrovnaně a bezpečně ve svém těle. Cvičení a strava s tím mají hodně společného. Proč jíst něco, po čem se později budete cítit jen náladoví?

Přečtěte si také