Denní horoskop STŘELCE na 17. 3. 2023

Střelec 17. 3. 2023

Střelci, emoce a vzpomínky, které byly pohřbeny ve vaší psychice, se dnes mohou náhle vynořit. Zpočátku tomu možná nebudete schopni porozumět. Tyto vzpomínky by se vám mohly zdát pro váš současný život nepodstatné. Přesto by trocha zamyšlení mohla odhalit, proč si je vybavujete právě teď. Uvolněte jakékoli blokády, které tyto vzpomínky mohly způsobovat. Mohli byste zjistit, že se váš život nenápadně změnil.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že uspořádání planet určitou otázku zamlžuje, ale přitom může objasnit jinou. Vaše pocity mohou být všelijaké, ale cítíte se podivně svobodní. Na okraji vaší mysli si pohrávají představy a fantazie, které vás však lákají k rozhodnutí, jež byste za normálních okolností považovali za obtížné. Překročíte velmi lákavou hranici a budete rádi!

Práce

Vaše sny jsou pro vás důležité a právě teď jste frustrovaní, protože se zdá, že tyto sny stojí na místě. Možná se dokonce pohybují zpět. Neshazujte se kvůli tomu. Uvědomte si, že tento zpětný pohyb je součástí procesu.

Peníze

Nastává období změn v oblasti kariéry a autorit. Vesmír podporuje všechny nové změny, které chcete v kariéře provést, a nabízí vám podporu. Vlivy však mohou být buď tvůrčí, nebo matoucí, záleží na tom, jak je využijete. Svou cestu volte pečlivě a s rozmyslem.

Zdraví

Pravidelnost ve cvičení je odpovědí na téměř všechny vaše zdravotní problémy. Pravidelné cvičení jógy, běhání nebo trénink v posilovně vám přinese obrovský užitek. Cvičení může být pro někoho téměř náboženskou praxí, protože zmírňuje nervozitu a úzkost, které sužují každodenní život. Najít si důvod pro zdravotní režim, který dodržujete, je dobrý nápad. Je to vhodná chvíle, abyste si položili otázku: Co je pro mě zdraví?.

Přečtěte si také