Denní horoskop STŘELCE na 19. 6. 2022

Střelec 19. 6. 2022

Střelci, pokud dnes neřeknete přesně to, co si myslíte, můžete se dostat do problémů. Nedělejte kompromisy ve svých hodnotách jen proto, abyste zachovali klid. Láska a romantika jsou pro vás příznivé, ale pouze pokud je váš postoj uvolněný a bezstarostný. Vaše emoce budou poměrně silné, a tak se je snažte vyvážit racionálním přístupem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás činí prakticky neporazitelnými, což znamená, že byste si mohli vybírat z vhodných nových partnerů. Zdá se, že ať uděláte, řeknete nebo si oblečete cokoli, nemůžete udělat chybu. Lidé vás budou považovat za přitažlivé a budou se kolem vás hemžit, aby zjistili, zda se o ně vaše charisma otře. Máte štěstí!

Práce

Dnes si dělejte pečlivé poznámky. Pokud máte virtuální schůzku se svým šéfem a/nebo kolegy, nebojte se vytáhnout blok papíru a pero. Buďte pozorní. Bude se probírat mnoho detailů, na které nebudete chtít zapomenout. Zapište si je.

Peníze

Díky aktivitě ve oblasti zjevů se na události tohoto týdne díváte novýma očima. Přítel může mít užitečný návrh, jak vydělat více peněz nebo získat povýšení, o které jste usilovali. I když s ním nesouhlasíte, vyslechněte si ho. On nebo ona vidí tuto situaci jasněji než vy. Žádá se po vás, abyste do práce vnesli mnohem vážnější stránku své osobnosti.

Zdraví

Uspokojení, které přináší uskutečňování vlastních záměrů, je pocit, který vám nikdo jiný nemůže dát. Odvaha učinit ze sebe prioritu vám umožní naučit se tuto cennou lekci. Učinili jste jasná rozhodnutí ohledně svého cvičebního režimu? Nebo jste zjistili, že jste nespokojeni s tím, co jste vyzkoušeli? Dokud budete aktivně usilovat o tuto životně důležitou cestu, bude pro vás snazší dát si přednost i v jiných situacích  v lásce a v práci, abychom jmenovali alespoň dvě!

Přečtěte si také