Denní horoskop STŘELCE na 23. 1. 2023

Střelec 23. 1. 2023

Střelci, nenechte si zkazit celý den malou bezmyšlenkovitou poznámkou někoho jiného. Lidé mohou být trochu skoupí na všechno, od peněz přes emoce až po čas strávený s blízkými. Čím více budete někomu říkat, že se mýlí, tím více bude dotyčný vaše rady odmítat. Obecně je vhodná doba na to, abyste se druhým lidem jednoduše klidili z cesty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařovaná planetami vám usnadňuje řešení stavu vztahu mezi vámi a vaším milostným zájmem. Instinktivně víte, že váš partner (současný nebo budoucí) má něco, co potřebuje říct, a díky svému přirozenému smyslu pro soucit jste ochotni mu pomoci to zpracovat, a to nejen tím, že jste pozorným posluchačem, ale také tím, že máte odvahu toto téma vůbec nadhodit.

Práce

Pokud dnes budete ostatní lidi záměrně provokovat, nebudou váhat vám to vrátit. Dvakrát si rozmyslete, než se pustíte do hádky s někým, koho potkáte během každodenní pracovní rutiny. Dlouhodobé následky takového konfliktu by mohly být dosti škodlivé.

Peníze

Tento týden se pro vás týká podpůrných aspektů, které ovlivňují váš sektor vztahů a manželství. Pravděpodobně zjistíte, že ostatní souhlasí s vašimi rozmanitými finančními plány. Jen se nedivte, když jeden nebo více z nich bude chtít zkontrolovat váš podnikatelský plán, zda nemá nějaké nedostatky, nebo překontrolovat vaše výpočty. Neurážejte se. Je to jejich způsob, jak vám pomoci. Buďte vděční.

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak – máte to na starosti vy! Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete zvyku myslet si, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe!

Přečtěte si také