Denní horoskop STŘELCE na 25. 12. 2022

Střelec 25. 12. 2022

Umíte být tvrdohlaví a zdá se, že právě teď jste toho skvělým důkazem. Když se potřebujete pohnout, můžete být trochu pomalí, ale jakmile se jednou dáte do pohybu, je velmi těžké vás přimět, abyste přestali. Přesto není nic strašně těžkého na tom, abyste provedli potřebné úpravy. Musíte si dát čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet vás může oslnit očekáváními, která přesahují to, co byste běžně považovali za rozumné. Přestože obvykle chápete skryté záměry a tržní hodnotu jakéhokoli vztahu, při této příležitosti můžete být svedeni k tomu, že se jedná o skutečnou věc. Na několik krátkých hodin to může být skutečně opravdová láska, ale dost brzy vás realita probudí.

Práce

Nesnažte se řešit vše najednou. Dnešní lekce pro vás zní: buďte trpěliví. K úkolům a cílům přistupujte postupně. Pamatujte, že ani Řím nebyl postaven za den. Totéž platí pro vaše osobní impérium. Postupujte pomalu a opatrně.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Zdraví

Zatímco si ostatní stěžují, že mají špatný den, vy můžete plánovat svůj vítězný tah! Dnes je například dobrý den na to, abyste zapůsobili na šéfa, aniž byste se o to opravdu snažili. Dnes se vám může stát, že se věci obrátí ve váš prospěch, a to jen z pouhého štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nenechali strhnout rozmachem událostí natolik, že byste přehlédli své vlastní základní potřeby. Bylo by tragické, kdybyste úplně prošvihli loď, protože jste se zapomněli naobědvat a dostali se do špatné nálady.

Přečtěte si také