Denní horoskop STŘELCE na 25. 6. 2022

Střelec 25. 6. 2022

Střelci, vaše intuitivní stránka se dnes sjednocuje s tou racionální. Naslouchejte svým emocím. Ke všem lidem a situacím přistupujte citlivě. Vaše hlava může být v oblacích. Přijměte prvky této vznešené perspektivy a začleňte je do svého vědomí. Utečte se svými představami. Pečujte o své blízké.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet může znamenat, že nyní víte, jak moc k vám někdo cítí, protože dnes najde odvahu vám to konečně dát najevo. To vás velmi uklidní, protože jste pravděpodobně měli problém přijít na to, co se v nich vlastně děje, a často jste si vůbec nebyli jisti, zda vztah skutečně trvá, nebo ne.

Práce

Jste připraveni jít kupředu, ale máte pocit, že lidé kolem vás jsou stále o krok pozadu. Možná je o krok pozadu i trh, na který se chcete zaměřit. Nebojte se. Je to vaše příležitost jít příkladem. Jděte sebevědomě kupředu.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty ovlivňující vaše vztahy. Někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, se vás může pokusit kontaktovat osobním nebo pracovním způsobem. Možná budete překvapeni, jak daleko se tato osoba vyšvihla v kariérním žebříčku! Komunikace je nyní klíčová, zejména pokud jde o vaši pracovní situaci.

Zdraví

Určitě máte rádi jistotu a s tak silnou nebeskou energií se dnes můžete cítit trochu slabí. Zapátrejte v tom, co víte, a posilněte se ochranným okolím. To znamená, že se budete držet svého cvičebního režimu a nepolezete pod peřinu! Přinuťte se dodržovat své zdravé návyky – jezte čerstvé ovoce a zeleninu, pijte dostatek vody  a pak si jděte brzy lehnout, abyste měli čas na lenošení a zažili pohodlí své postele!

Přečtěte si také