Denní horoskop STŘELCE na 26. 6. 2022

Střelec 26. 6. 2022

Dnešek je pro vás vynikajícím dnem, Střelci. Objevíte mnoho příležitostí. Uděláte dobře, když budete spolupracovat s ostatními, když se naladíte na svou citlivou povahu a budete se přizpůsobovat energii skupiny. Vaše uzemnění a stabilita jsou přesně to, co je potřeba k tomu, abyste dali řád kolísavým a nerozhodným hlavám, s nimiž pracujete.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace vám pomáhá cítit se jistěji ve vztahu, který byl doposud jako na horské dráze. V jednu chvíli se zdá, že je to v pořádku, a v další chvíli se zdá, že je to v háji. Cítíte se proto zmatení a vyčerpaní a přemýšlíte, zda by nebylo lepší na vše zapomenout. Dnes však možná získáte ujištění, které potřebujete.

Práce

Jste na pokraji něčeho velkého, ale máte pocit, že ještě nejsou všechny kousky na svém místě. Nejsou, tak vydržte. Nemá smysl předbíhat. Raději počkejte, až bude všechno dokonale na svém místě, a teprve pak udělejte krok.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty ovlivňující vaše vztahy. Někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, se vás může pokusit kontaktovat osobním nebo pracovním způsobem. Možná budete překvapeni, jak daleko se tato osoba vyšvihla v kariérním žebříčku! Komunikace je nyní klíčová, zejména pokud jde o vaši pracovní situaci.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás exotika znamená cokoli, zkuste to! Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní atd. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě!

Přečtěte si také