Denní horoskop STŘELCE na 27. 10. 2022

Střelec 27. 10. 2022

Dnešní energie by měla prospět vašim osobním i profesním vztahům. Tento den je vhodný pro posílení všech vašich vztahů, zejména přátelských. Možná budete chtít shromáždit své nejbližší kamarády a naplánovat večírek. Váš optimismus a obecně pozitivní povaha by k vám měly ostatní přitahovat jako včely k nektaru. V profesní oblasti by vaše úsilí mělo přinést úspěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři se dnes nacházejí v zajímavé duševní fázi. Mohou být metaforičtí, ideologičtí a také velmi nekonvenční. Možná oceníte zcela novou stránku jejich osobnosti a zároveň zjistíte zajímavé věci o tom, kdo se za touto maskou skutečně skrývá. Vyrazte ven a podnikejte společně nějaké nové a odlišné věci, které vás ještě více sblíží.

Práce

Přijměte bezstarostný a veselý přístup. V opačném případě budete mít dnes problém navázat vztah s lidmi. Věřte, že dosáhnete více, když se budete s lidmi smát a žertovat, místo abyste byli ve všem vážní a upjatí.

Peníze

Díky aktivitě v nejspolečenskější oblasti vašeho horoskopu jste připraveni na navazování kontaktů. Jste přátelský typ a sbíráte známosti jako nikdo jiný. Přemýšlejte, jak spojit svou upovídanou povahu s novými obchodními příležitostmi. Spojení s přáteli v zahraničí může vytvořit nové příležitosti k vydělávání peněz. Jak se ukazuje, to, co děláte, můžete dělat i na jiných místech.

Zdraví

Možná se cítíte rozhořčeni, že v těchto dnech nemáte dostatek prostoru k tomu, abyste zazářili. Nebojte se, tyto dny jsou hned za rohem. Do té doby berte své tělo vážně a věnujte mu pozornost tak, jak chcete, aby lidé věnovali pozornost vám. Zaujměte se procesem vyváženého stravování s čerstvými potravinami a dostatkem vody. Obdivujte své svaly při práci, když zvedáte závaží v posilovně nebo držíte pozice při cvičení jógy.

Přečtěte si také