Denní horoskop STŘELCE na 27. 6. 2022

Střelec 27. 6. 2022

Střelci, možná budete muset udělat několik drobných úprav, abyste se dnes k lidem dostali. Tempo může být trochu rychlejší, než byste si přáli. Nezapomeňte, že lidé neumí číst myšlenky. Nebudou dostatečně citliví, aby zachytili vaše jemná sdělení. Pokud chcete něco sdělit, formulujte to jasně a stručně. Nebojte se zkoumat netradiční a bizarní věci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt naznačuje, že by bylo lepší si od partnera (současného nebo budoucího) a milované osoby odpočinout a využít této příležitosti k tomu, abyste si sami vyrazili a dělali vše, co vás povzbudí a nabije energií. Oba potřebujete trochu prostoru, abyste se dostali zpět do kontaktu sami se sebou, a čas o samotě si užijete, díky čemuž bude pozdější shledání mnohem zábavnější.

Práce

Dnešek pro vás znamená začátek nového cyklu růstu v oblasti práce a kariéry. Je vhodná doba na to, abyste se zbavili starých návyků a vzorců, které vám již neslouží. Začněte znovu s novým, pozitivním přístupem.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty ovlivňující vaše vztahy. Někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, se vás může pokusit kontaktovat osobním nebo pracovním způsobem. Možná budete překvapeni, jak daleko se tato osoba vyšvihla v kariérním žebříčku! Komunikace je nyní klíčová, zejména pokud jde o vaši pracovní situaci.

Zdraví

Vytváření návyků, které podporují dobré zdraví, je to nejdůležitější, na co se nyní můžete zaměřit. Cokoli, co rádi děláte a co vám prospívá – jízda na kole, běhání, plachtění, jóga, jízda na koni  si ve svém životě usnadněte. Naučte se, jak se podpořit tím, že vložíte svou energii tam, kde můžete profitovat. Pokud milujete jógu, pořiďte si vlastní podložku a láhev s vodou, abyste byli plně připraveni, kdykoli vás přepadne nálada.

Přečtěte si také