Denní horoskop STŘELCE na 28. 1. 2023

Střelec 28. 1. 2023

Střelci, čas strávený s druhými lidmi bude mnohem bohatší, když ho porovnáte s časem stráveným zcela o samotě. Zjistíte, že čím více energie dokážete na chvíli soustředit na sebe a své vlastní myšlenky, tím více se vám v emocionální baterii nahromadí, abyste se o ni mohli podělit s ostatními, až s nimi budete. Buďte více sobečtí, pokud jde o to, abyste se o svou vnitřní svatyni pravidelně starali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, že dnes neuděláte správný dojem, zejména pokud jdete na první rande. Jediné, co k tomu potřebujete, je váš velmi originální smysl pro humor. Udržujte konverzaci lehkou, optimistickou a odlišnou; vlastně jen buďte svým jedinečným já a všechno se báječně vydaří. Pravděpodobně si užijete ještě mnoho společných večerů.

Práce

Dnes se k vám dostanou dobré zprávy. Sledujte periodika z oblasti svého zájmu. Článek nebo dopis redakci ve vás vzbudí myšlenku, která by mohla vést k obrovskému rozmachu vaší kariéry. Buďte otevření všem možnostem.

Peníze

Tento týden je kladen důraz na mysl, myšlení a vyjadřování myšlenek. Tento týden můžete být v pokušení utrácet za virtuální kurzy nebo semináře, zejména pokud vás zavedou mimo sebe a na místo vnitřního nebo vnějšího hledání. Jen se ujistěte, že jde o něco, co má schopnost odpovědět na větší životní otázky.

Zdraví

Pokud si v těchto dnech můžete dopřát odpočinek navíc, doporučujeme to. Jedete závratnou rychlostí a vaše tělo je pravděpodobně unavenější, než si uvědomujete. Vaše mysl může pokračovat v plnění úkolů donekonečna – málokdy se stane, že změníte své plány, abyste se přizpůsobili potřebám svého těla. Tuto tendenci můžete začít řešit tím, že si naplánujete pravidelné cvičení jógy, abyste se naučili vnímat, jak se vaše tělo skutečně cítí.

Přečtěte si také