Denní horoskop STŘELCE na 29. 7. 2022

Střelec 29. 7. 2022

Střelci, tvrdošíjné postoje druhých lidí vám dnes mohou bránit v pokroku, takže to berte jako náznak, že byste možná měli uvolnit své sevření určitého názoru, kterého se urputně držíte. Za vašimi emocemi se skrývá velká síla a vy ji potřebujete vyjádřit. Vyskočte na pódium a postavte se na něj. Řekněte svůj názor, i když s ním ne vždy souhlasíte.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi se zamilováváte a užíváte si všech výhod, které s sebou nese zbožňování a obdivování druhého. Možná však zjistíte, že dnes celá tato představa zachází trochu příliš daleko. Možná se po vás bude chtít, abyste ušli míli, i když jste možná potřebovali ujít jen kousek cesty. Nenechte se přemluvit jen tak k něčemu; nezapomeňte si vážit sami sebe a držet se svých hranic.

Práce

Nebuďte pánem vlastní zkázy. Dávejte na sebe pozor a dávejte si pozor na to, co říkáte určitým lidem. Jiní lidé mohou změnit tvář, aby dosáhli toho, co chtějí.

Peníze

Máte velkou podporu vesmíru pro cestování do zahraničí, učení se novému jazyku nebo navštěvování kurzů či seminářů, abyste si rozšířili vzdělání. Cokoli, co vám pomůže zvýšit vaši kvalifikaci, vám nyní pomůže, zejména pokud jde o žádost o více peněz. Mezitím, soudě podle oblasti vašeho horoskopu související s vaším zaměstnáním, nastal čas na změnu povolání.

Zdraví

Dejte si přednost, když se tlačíte ven ze dveří, abyste si zacvičili. Nemusíte cvičit olympijskou verzi jakéhokoli druhu cvičení – stačí, když každý den uděláte jen trochu. Budete-li každý den trochu cvičit, budete klidněji spát a budete se cítit celkově lépe. Koneckonců si to vaše tělo zaslouží. Další formou vděčnosti, kterou můžete svému tělu projevit, je vypít každý den alespoň osm až deset sklenic vody.

Přečtěte si také