Denní horoskop STŘELCE na 30. 4. 2022

Střelec 30. 4. 2022

Pokud se již dlouho zajímáte o film nebo fotografii, je dnešní den vhodný k tomu, abyste tento zájem dále rozvíjeli, Střelci. Pravděpodobně se vám naskytne příležitost naučit se některé z úskalí tohoto řemesla. Kdo ví? Možná se rozhodnete věnovat se tomuto oboru profesionálně. Pokud je to vaše opravdová láska, měli byste najít způsob, jak ji jakýmkoli způsobem začlenit do svého života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání ve vás může vyvolat touhu posadit svůj milostný zájem na židli a dát mu životní přednášku. Pokud však chcete ve vztahu pokračovat, bude lepší to nedělat. To, že toho máte vždycky tolik na srdci, by mohlo znamenat, že jim nedáváte příliš příležitostí ke slovu, což by mohlo být opravdu frustrující.

Práce

Používejte to, co víte, místo toho, abyste si vymýšleli věci, které nevíte. Něčí mentální škádlení je docela divoké, ale to neznamená, že byste měli tuto osobu vyřadit nebo předstírat, že víte víc. Buďte upřímní a otevření novému pohledu.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Dnešní energie vám pomůže zvýšit vaši pohodu tím, že zaměříte svou pozornost na to, jak vaše emoce ovlivňují vaši ochotu činit zdravá rozhodnutí. V každém dni se objevují vzestupy a pády týkající se naší stravy a dalších rozhodnutí, která ovlivňují naše tělo. Jsou chvíle, kdy chceme cvičit, a chvíle, kdy chceme ležet na gauči a dívat se na televizi (nebo její obdobu). Lidé nejsou roboti, kolísáme na základě emocí. Uvědomte si tyto změny během každého dne.

Přečtěte si také