Denní horoskop STŘELCE na 30. 8. 2022

Střelec 30. 8. 2022

Střelci, dnes ráno může být situace nestabilní, ale ke konci dne se to docela zlepší. Pokud můžete, měli byste dnes ráno spát. Odpočiňte si, abyste si mohli naplno užít druhou část dne. Zůstane vám tak dostatek energie, abyste si mohli co nejlépe užít večer s někým výjimečným.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace tohoto dne naznačuje, že vás čeká den plný vášně a romantické lásky. Možná se svým partnerem objevíte nové výšiny svého vztahu tím, že společně vyzkoušíte něco jiného. Pokud hledáte romantiku, vše, co souvisí s hazardními hrami, filozofií nebo filmy, bude spojeno se zábavou.

Práce

Dnes jste ve skvělé pozici a máte nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali na vrchol v jakékoli situaci, ve které se ocitnete. Věřte si a přijímejte všechny výzvy, aniž byste odsuzovali ostatní. Úspěch je váš.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká výzva v podobě aspektu v kariéře a autoritě. Přestože může přinést novinky a další podněty do této oblasti, nemusíte mít z toho, co se děje, úplně dobrý pocit. Nebo to můžete vnímat jako ránu svému egu. Vězte, že ať se děje cokoli, není to nic osobního a v budoucnu to jen posílí vaše možnosti.

Zdraví

Možná se dnes spřátelíte těmi nejneobvyklejšími způsoby! Můžete očekávat nečekané - od sebe i od ostatních. Nezapomeňte však, že je to dočasné - není to změna srdce – je to spíše jako změna oblečení. Vaše srdce mimochodem vždy rádo přijme trochu pozornosti  a to mluvíme o pořádném kardio tréninku. Zjistěte, zda se vašim novým známým líbí zvýšit si tepovou frekvenci ve zdravém venkovním prostředí. Možná se z těch, kterým se to líbí, stanou trvalí přátelé.

Přečtěte si také