Denní horoskop STŘELCE na 4. 12. 2022

Střelec 4. 12. 2022

Dnes se můžete pokusit získat perfektní práci, možná v umělecké oblasti nebo v oblasti spojené s léčitelstvím. Možná máte na mysli konkrétní pozici, nebo jich zvažujete hned několik. Než se vrhnete do práce, je důležité promyslet si všechna úskalí každé pozice. To, o čem si dnes myslíte, že by mohlo být ideální, může mít skryté aspekty, o kterých nevíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít možnost dostat se k některým svým hlubším pocitům, abyste si mohli promluvit s milovanou osobou o tom, co skutečně cítíte. Váš hněv může být oprávněný, ale soustředění se na tyto negativní pocity situaci jen zhorší. Pokud dokážete o svých problémech mluvit otevřeně a upřímně, zjistíte, že se rozvíjí nová láska, která s sebou přinese skutečné uzdravení.

Práce

Nenechte se dnes vynechat, zatímco všichni ostatní říkají svůj mír. Můžete trpělivě čekat, až na vás přijde řada, ale nikdo vás neosloví, aby se zeptal na váš názor. Prosadíte své dva centy tím, že budete v případě potřeby agresivní.

Peníze

Ve vašem domě peněz a hodnot je aktivita, která vám dává mnoho příležitostí ke zlepšení vašeho finančního života. Vesmír rozšíří to, co máte a co vyděláváte, a zároveň přinese náhlé přírůstky. Něco se vám může zpočátku zdát bláznivé, ale jakmile to trochu více prozkoumáte, může to po nějakou dobu přinášet peníze. O vašem úspěchu rozhodne to, jak budete komunikovat s ostatními.

Zdraví

Možná dnes narazíte na zeď. To znamená, že cokoli, čeho se ze všech sil snažíte dosáhnout, může dosáhnout nějakého vrcholu. Možná se vám podaří prorazit, možná se zhroutíte. Buďte připraveni čelit výzvě nebo oslavě s pevným uchopením reality. Při práci dbejte zejména na své potřeby: pití vody v průběhu dne je nutností. Prozkoumejte svou pracovní židli a nastavení počítače. Je ergonomicky správné? Tyto druhy úvah vás nasměrují k většímu uvědomění si toho, co vás čeká.

Přečtěte si také