Denní horoskop STŘELCE na 4. 4. 2023

Střelec 4. 4. 2023

Střelci, dnes se můžete cítit ze všech stran zablokovaní a bez možnosti úniku. Působí na vás silné síly, které vás nutí cítit se zodpovědní za nějaký nepořádek, který se ve vašem životě vyskytl. Pamatujte, že pokud jde o partnerské vztahy, jsou potřeba dva, aby se situace vyřešila nebo rozbila. Neházejte všechnu vinu na sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky aktuálnímu aspektu je to skvělá příležitost vybrat si několik zajímavých a sporných témat ke konverzaci a jít na rande vyzbrojen těmito tématy a několika pikantními drby. Možná se vám bude hodit i pár vtipů o novém věku. Ale vážně, určitě se zasmějete a vaše schopnost považovat stejné věci za vtipné učiní večer o to příjemnějším. Jaká je šance, že se ještě někdy uvidíte?

Práce

Začátek týdne je pomalý a vy se jen těžko dostáváte do denního rytmu. Zdá se, že nic z toho, co říkáte, nevyznívá správně, a máte pocit, že nejste v souladu s lidmi kolem sebe. Nebojte se. Je to jen přechodná fáze.

Peníze

Víte, co chcete z finančního hlediska, a sestavujete spolehlivý plán, který vám pomůže těchto cílů dosáhnout. Aspekty usnadňují nové úspěchy v této oblasti vašeho života a vy se cítíte sebejistěji než kdy jindy. Pouhá velká osobnost však nemusí být tím nejlepším způsobem, jak získat ostatní na svou stranu. Najděte rovnováhu mezi prosazováním svých názorů a nasloucháním tomu, co říkají spolupracovníci.

Zdraví

Současná planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se na svůj život podívali ze zdravého nadhledu. Možná pracujete na plánu, jak byste chtěli žít svůj život v příštích 25 letech. Musíte se snažit rozhodovat o svém zdraví vědomě, neboť vaše těla jsou samotnou strukturou, ve které žijete. Poskytněte si veškerou pomoc, kterou potřebujete, abyste zjistili, co vám nejlépe vyhovuje z hlediska stravy a pohybu, a vytvořte si rovnováhu, která zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také