Denní horoskop STŘELCE na 7. 12. 2022

Střelec 7. 12. 2022

Tohle bude jeden z těch dnů, kdy budete rádi, že jste vstali. Energie je mimořádně pozitivní. Pravděpodobně se budete cítit energičtí, sebevědomí a připravení pustit se do práce na svých projektech. To v kombinaci s vaší tendencí tvrdě pracovat může mít za následek, že se vám bude dařit. Nepřehánějte to. Udělejte si čas na přivonění k růžím a trochu si odpočiňte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je den, kdy byste se měli zamyslet nad tím, jak se lépe poznat. Pokud se vám zdá, že váš současný vztah trpí, neberte to jako známku svého selhání. Spíše to berte jako příležitost k rozhovoru a k hlubšímu pochopení svého partnera (současného nebo budoucího). První krok může být poněkud namáhavý, ale v konečném důsledku se velmi vyplatí.

Práce

Možná dnes dostanete přes prsty za to, že nejste tak spolehliví a praktičtí jako někteří vaši kolegové. Nenechte se tím ale vyvést z míry. Mezitím zvažte přechod na jinou práci, ve které si budete moci sami určovat svůj rozvrh a mít celkově větší volnost.

Peníze

Můžete být velmi disciplinovaní, pokud jde o váš peněžní život, protože usilujete o bezpečnou a krásnou budoucnost. V této době je váš peněžní život podporován velkým způsobem. Hvězdy vás nyní vyzývají, abyste přehodnotili své největší naděje a sny, tedy to, jaké jsou, jakou mají pro vás trvalou hodnotu a jak za nimi jdete. Nyní byste měli podniknout potřebné kroky a dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Zdraví

Když otevřete svou mysl tomu, co by mohlo být vaším stravovacím a cvičebním režimem, uvidíte mnoho možností. Intuitivně pochopíte, co je nezbytné. Až tedy najdete věci, o kterých máte pocit, že by vám nejvíce pomohly, napište si je na papír a použijte dva sloupce: jeden sloupec pro praktiky, které jste ještě nikdy nezkoušeli, a druhý sloupec pro věci, které již děláte nebo jste dělali v minulosti. Zjistěte, jak snadno by se tyto položky daly začlenit do vašeho života.

Přečtěte si také