Denní horoskop STŘELCE na 7. 8. 2022

Střelec 7. 8. 2022

Střelci, dnes se může stát, že se věci budou vyvíjet poněkud nepřátelsky. Nikdo nebude chtít ustoupit ze své pozice. Mohli byste se ocitnout mezi problémy mysli a srdce. Obě strany jsou nelítostné a nechtějí se vzdát kontroly. Nejlépe uděláte, když se pokusíte najít kompromis, kdekoli to bude možné. Možná nedosáhnete přesně takového řešení, jaké chcete, ale získáte takové, které bude funkční pro všechny zúčastněné strany.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je překvapivé, jak vás to může zmást, zejména když si myslíte, že jste někoho pochopili, a nakonec zjistíte, že o něm nevíte vůbec nic. Dnes vám může váš nejdražší člověk náhle oznámit něco, co vás šokuje. Odhalí se zcela nová část jeho bytosti. Možná vám to chtěl říct celou dobu a konečně se rozhodl být upřímní.

Práce

Možná máte dnes potíže s navazováním vztahů s ostatními lidmi, což vám ztěžuje plnou produktivitu v práci. Snažte se nebrat věci příliš vážně. Mějte smysl pro humor, pokud jde o dění kolem vás, a uspějete.

Peníze

Tento týden se u vás doma objevují cizí peníze nebo dluhy, což znamená, že něco, o čem jste si mysleli, že už jste splatili, se může znovu objevit. Ujistěte se, že jste to nechtěli zaplatit a pak na to náhodou nezapomněli v hromadě nezaplacených účtů. Postarejte se o to co nejdříve, aby vám nenarůstaly sankce. Udělejte svou práci co nejlépe hned, nebo ji plošně změňte.

Zdraví

V těchto dnech byste měli soustředit svou energii na svůj domov. Dopřejte si čas na úklid, a i když zrovna nebudete uklízet, bude užitečné udělat si seznam věcí, které chcete udělat. Konfigurace planet podpoří disciplinovanou pozornost, kterou věnujete svému domovu. Možná je na čase začít uklízet nepořádek, který se zázračně nahromadil v koutech, jež pravidelně neprohlížíte. Otevřete oči zejména v kuchyni a koupelně a objevte, co potřebujete, aby se vám žilo lépe!

Přečtěte si také