Denní horoskop STŘELCE na 9. 8. 2022

Střelec 9. 8. 2022

Dnešní den je pro vás velmi expanzivní, Střelci. Do popředí se dostávají dlouhodobé projekty. Čeká vás obrovský nečekaný zisk. Vaše ego by mělo zažít mimořádnou vzpruhu a vaše vztahy by se měly vyvíjet mimořádně dobře. Bude to skvělý čas věnovat se svým finančním investicím a přemýšlet o vložení peněz do nemovitostí nebo přestavby domu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nic se nevyrovná peklu ohnivého nadšení, o kterém možná víte své. Dá se po pravdě říci, že litujete ty, kterým se ho zřejmě nedostává. Díky dnešní astrální konfiguraci však možná budete muset ztlumit hlasitost svého hlasu v romantickém vztahu. Váš partner může zjistit, že má problémy s tím, aby byl slyšet. Jemný přístup přináší výsledky.

Práce

Ocitli jste se v obtížné situaci, kdy potřebujete projevit velkou sebedůvěru, ale přitom se část vašeho já cítí nesmírně zranitelná a slabá. Nenechte se zahltit nejistými emocemi. Zmobilizujte svou obrovskou sílu a pokračujte.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Komunikace je jedním z hlavních principů dobrého zdraví – jsme zodpovědní za zpracování fyzické a emocionální energie, se kterou přicházíme do styku. Často můžeme řešit obojí najednou. Dlouhé běhy nám dávají čas zaměřit se na konkrétní problémy a najít jejich řešení. Lekce jógy nám pomáhají soustředit se a nahlédnout do našeho nitra, abychom našli trpělivost, když jsme si mysleli, že nám dojde. Snažte se cvičit s vědomím, že vaše srdce musí být zdravé, aby mohlo mluvit svou pravdu.

Přečtěte si také