Denní horoskop VAH na 14. 1. 2023

Váhy 14. 1. 2023

Rostoucí pocit důvěrnosti s blízkým přítelem nebo milostným partnerem bude pravděpodobně pramenit ze společných zájmů. Možná se dokonce budete bavit o společném dlouhém výletu, třeba do vzdáleného státu nebo cizí země. Váhy, není čas se držet zpátky nebo být příliš opatrní. Váš život je na dobré cestě. Pokud chcete s touto osobou odjet, jděte do toho. Večer se sejděte s milencem!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je třeba neobvykle intenzivní síly, aby se posunula velmi zakořeněná překážka. Díky planetární energii si můžete uvědomit, jak moc jste ve skutečnosti naštvaní. Pokud najdete způsob, jak to vyjádřit, aniž byste nad sebou zcela ztratili kontrolu, může to pročistit vzduch. Pocítíte uvolnění od tlaku a ostatní o něco více pochopí, kde leží vaše hranice.

Práce

Udělejte dnes práci dřív. Vstaňte o hodinu nebo dvě dříve než obvykle a využijte tento cenný čas. V těchto brzkých ranních hodinách budete mnohem produktivnější. Až přijde odpoledne, přijde i lenost.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete  můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo vaši zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Dnes se ukáže, jak moc jste oddaní domovu a rodině. Rodina je nebo v určitém okamžiku bude základním kamenem vašeho života. Nejkritičtější otázkou týkající se rodiny je zdraví. Ať už jste rodič, nebo dítě, vaše zdraví určitě znamená svět pro někoho jiného. Proč nemít přehled o tom, jak se o sebe postarat co nejlépe. Poznejte své limity a buďte aktivní a kreativní v péči o své zdraví. Prospěje to vám i vaší rodině.

Přečtěte si také