Denní horoskop VAH na 17. 11. 2022

Váhy 17. 11. 2022

Idealismus a zajímavá mystická odhalení by vás mohly přimět k šíření svých myšlenek. Možná budete chtít pozvat několik přátel na kus řeči. Lidé budou mít většinou zájem o vše, co jim řeknete. Těm, kteří o tom pochybují, nic nevnucujte. Budou si muset udělat vlastní názor a udělají to ve svém vlastním čase.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní energie je do značné míry spojena s potřebami vás i vašeho partnera (současného nebo budoucího). Budete mít chuť mluvit o tom, co chcete, na všech úrovních, od fyzické až po metafyzickou. Pokud již máte dobrý vztah, pak se budete bavit; pokud ne, pak možná budete mít pár věcí k probrání, a čím dříve, tím lépe!

Práce

Přemýšlejte o své situaci novým způsobem. Podívejte se na uplynulý rok a zeptejte se sami sebe, čeho jste dosáhli. Splnili jste cíle, které jste si stanovili? Možná jste si ani žádné cíle nestanovili. Zhodnoťte to nyní, abyste se mohli připravit na budoucnost.

Peníze

Toto období pro vás znamená pozitivní vliv na vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír přináší sdělení o nové příležitosti vydělat krátkodobě více peněz a zároveň provést dlouhodobější proměnu způsobu, jakým ve svém životě spoříte, utrácíte a nahlížíte na peníze. Vede to k větší životní proměně, protože se přestanete starat o to, co nemůžete ovlivnit, a stanete se v tomto procesu silnějšími.

Zdraví

Dnešní příznivý aspekt je jako oběd s matkou a oblíbenou tetou nebo s otcem a oblíbeným strýcem. Cítíte se výjimeční, milovaní a spokojení, protože víte, že vše dopadne dobře. Je to skvělý tranzit pro práci na projektech doma, uspořádání pracovního stolu v práci nebo nákupy potřebných věcí. Cítíte se prakticky a zároveň nadšeně. Nenechte si tento nádherný tranzit uniknout: zvyšte svou citlivost vůči této energii cvičením.

Přečtěte si také