Denní horoskop VAH na 25. 12. 2022

Váhy 25. 12. 2022

Budete se muset vypořádat s některými vnitřními i vnějšími konflikty. Často jste tak rádi, že jste ztraceni ve svých snech, že se vůbec nesoustředíte na to, co se děje v reálném světě. Dnes vás však neurvale probudí poplašné zvony týkající se buď práce, nebo financí. Je zbytečné panikařit. Naučili jste se, že útěk situaci jen zhoršuje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet vytváří dokonalou atmosféru pro romantickou noc, zejména pokud dokážete udržet na uzdě své emoce, když váš milostný zájemce, oslněný vaším šarmem, ztratí kvůli vám hlavu. Podaří se vám zachovat chladnou hlavu, i když nebudete chtít? Vesmír naznačuje, že v tomto směru možná svádíte vlastní bitvu. Čeká vás překvapení!

Práce

Ke své práci a všem kariérním záležitostem dnes přistupujte konzervativněji. U kolegů a zaměstnavatelů získáte větší respekt, když odhalíte svou stabilní, pevnou a praktickou stránku. Nepotřebujete žádné zvonky a píšťalky. Stačí tvrdá práce.

Peníze

Tento týden se zaměřte na svou práci. Zeptejte se sami sebe, zda jste spokojeni s tím, čím se živíte, nebo zda byste měli udělat nějaké změny. Pokud je to ta druhá možnost, trocha přemýšlení a aplikované akce může přinést skvělé výsledky. Podpůrný aspekt naznačuje období obnoveného zájmu o váš peněžní život, investice a zabezpečení. Jste na dobré cestě.

Zdraví

Ne vždy říkáte, co chcete, protože se bojíte, že byste mohli zranit city ostatních. To vám příliš neprospívá, kromě toho, že se ve vás hromadí zášť, která se projevuje nezamýšlenými, nenápadnými způsoby. Uvolnění cesty k sebevyjádření je dobrý postup, do kterého se můžete pustit. Zkuste si nacvičit, že si ráno řeknete, jaký budete mít den: podívejte se přímo do zrcadla a promluvte sami k sobě. Zní to hloupě, ale funguje to, zejména při současné nebeské energii ve hře!

Přečtěte si také