Denní horoskop VAH na 7. 9. 2022

Váhy 7. 9. 2022

Někdo, koho máte velmi rádi, by dnes mohl mít špatnou náladu. Nedovolte, aby vás vaše citlivost přemohla, Váhy. Neurážejte se na to, co tato osoba může říct ve frustraci. Vnímejte, co cítí, a buďte svým obvyklým soucitným já. To by mohlo posílit váš vztah a také vy se budete cítit dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konstelace vám přináší znepokojivé myšlenky. Možná nebudete schopni přesně určit, jaké to jsou, ale budete mít dostatečnou představu. Váš současný vztah dosáhl bodu, kdy se může změnit v něco silnějšího a závaznějšího. V tom je právě ten problém, protože vás hlodá červíček pochybností. Než učiníte rozhodnutí, prozkoumejte je.

Práce

Jste v jedné ze situací, kdy příliš mnoho kuchařů kazí těsto. Každý chce převzít kontrolu. Každý chce péct to své. To je recept na katastrofu. Mějte s ostatními trpělivost a snažte se o kompromis.

Peníze

Vzhledem k aktivitě v oblasti vašeho horoskopu, která řídí minulé životy, karmu a instituce, pravděpodobně přehodnocujete své pracovní plány do budoucna. Zdá se, že společnosti nebo lidé, o kterých jste si mysleli, že s nimi nechcete spolupracovat, mají vše, co chcete a potřebujete, od distribučních sítí až po přístup k dárcům s hlubokou kapsou. Chcete-li vydělat více, najděte způsob, jak tentokrát pracovat v rámci systému. Zjistíte, že to není zdaleka tak špatné, jak si myslíte.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální energii možná slyšíte hlas, který zní v hlavě každého z vás: „Dost! Chci, co chci, a chci to hned! Pokud to ve vás vyvolává obavy, je to proto, že planetární aspekt dne s vámi ještě neskončil. Ať už jsou omezení, která jste do svého života zahrnuli, jakákoli, je třeba je důkladně prozkoumat. Zeptejte se sami sebe, zda v péči o sebe děláte to nejlepší, co můžete, zejména pokud jde o vaše zdraví.

Přečtěte si také