Denní horoskop VODNÁŘE na 13. 1. 2023

Vodnář 13. 1. 2023

Vaše mysl je vždy rychlá a pohotová, Vodnáři, ale dnes se může stát, že díky novým zajímavým informacím, které získáte z knih, novin, televize nebo internetu, se bude pohybovat rychlostí tisíc mil za hodinu. Přispět by k tomu mohly také diskuse s ostatními. Možná se rozhodnete přijmout nějaké nové inovativní koncepty, které by mohly vést k rozšíření vašich obzorů. V určitém okamžiku si jděte zacvičit. Potřebujete vyvážit duševní a fyzickou stránku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie může způsobit, že se budete cítit rozrušeni kvůli nedávné události. Budete si muset o svých pocitech promluvit, ale možná nebude moudré zacházet příliš daleko, nebo v sobě kvůli situaci vzbudit ještě větší hněv. Bude lepší počkat, až oba trochu vychladnete, než se pokusíte o skutečné usmíření. Za pokus to však stojí.

Práce

Věnujte více času vysvětlení řešení někomu, kdo ho nemusí pochopit tak rychle jako vy. Váš bleskový mozek dokáže nový koncept pojmout velmi snadno, ale ostatní tento luxus nutně nemají. Pomozte ostatním ještě dnes.

Peníze

Obtížný tranzit by mohl zhatit vaše finanční plány. Chcete co nejrychleji zvětšit to, co máte, ale je lepší počkat do příštího týdne. Uprostřed týdne se napětí zvedne, což může být skvělé pro vydělávání velkého množství peněz. Pracovní podmínky jsou také příznivé, ale váš pracovní život by mohl být v rozporu s vašimi sny.

Zdraví

Jste jedno z nejfyzičtějších astrologických znamení. Máte denní nebo týdenní cvičební program, který nábožně dodržujete? Pokud ne, měli byste. Doporučuje se to lidem v každém věku. Životní energie, kterou čerpáte z pravidelné fyzické aktivity, ovlivňuje vaši náladu, schopnost soustředit se, váš jídelníček i váš romantický život. Udržujte krev v pohybu a budete po všech stránkách šťastnějším člověkem!

Přečtěte si také