Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 9. 2022

Vodnář 17. 9. 2022

Když vám myšlenka na práci ztěžuje vstávání z postele, vězte, že nastal čas najít si jinou práci, Vodnáři. Bohužel, to teď pravděpodobně nemůžete udělat. Můžete k sobě být mimořádně laskaví. Dejte si dárek. Najděte si něco, co vás bude velmi bavit, co by vám zlepšilo náladu a nestálo mnoho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně souhlasíte se všemi návrhy, které váš blízký učiní v souvislosti se spornými otázkami. Dnes si však náhle uvědomíte, že nemůžete nechat určitou konverzaci pokračovat, aniž byste se důrazně vyjádřili na svou stranu. Při této příležitosti se musíte postavit za zásady, kterým věříte, a ujistit se, že si to nenecháte vymluvit.

Práce

Reorganizujte a stanovte si priority, místo abyste seděli a nic nedělali. Nyní je vhodná doba, abyste se na svou situaci podívali z klidnější perspektivy. Přijde k vám vhled, který v nadcházejícím týdnu jistě dobře využijete.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém "skutečném" životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Pro člověka, který má rád rovnováhu, může být obzvlášť nepříjemné, když ho někdo zastihne nepřipraveného. Často se dostaví určitá panika, pocit naléhavosti a zodpovědnosti, aby bylo vše v pořádku. Dopřejte si výhodu a vytvořte si systematický způsob, jak se s tímto pocitem vypořádat. Hluboká dechová cvičení, která se učí ve většině jógových disciplín, spolu s vypitím několika sklenic vody jsou nejlepšími způsoby, jak zklidnit tělo i mysl.

Přečtěte si také