Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 11. 2022

Vodnář 6. 11. 2022

Možná dnes budete poskakovat. Je to jedna z těch situací, kdy nechcete zůstat na jednom místě příliš dlouho. Každé místo je samostatným krokem, který vede tam, kam chcete jít. Soustřeďte se před sebe a pokračujte v cestě. Stagnace vás zanechá ztracené uprostřed ničeho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k atmosféře dne je pravděpodobné, že vás určitá osoba silně přitahuje. Přitahuje vás jejich hluboká vášeň a intenzita, s jakou usilují o cokoli nebo kohokoli, s kým se chtějí spojit. Dejte si však několik dní odklad, než se vrhnete na zabíjení. Možná budete potřebovat čas, abyste mohli pozorovat jinou stránku jejich povahy, než se jim oddáte.

Práce

Pokud budete ochotni spolupracovat s ostatními, naskytnou se vám úžasné příležitosti. Když se budete snažit dělat všechno sami, nebude to fungovat. Nebuďte nyní tvrdohlaví. Začněte týden harmonicky - ne sobecky.

Peníze

Díky harmonickému aspektu máte nyní jedinečnou příležitost, aby se vám vaše nejbližší vztahy vyplatily. Vesmír vás činí ještě sympatičtějšími, což vaše přátele a rodinu jen přiměje k tomu, aby s vámi posílili kontakt. Získat lepší práci by nemělo být těžké. O vaší budoucnosti rozhoduje to, koho znáte a jak s ním komunikujete.

Zdraví

Tento týden i v následujících měsících vás bude velmi silně táhnout k tomu, abyste dělali to, co je správné pro vás i pro ostatní. Díky shromáždění planet se váš vnitřní morální kodex změní z pastelového na neonový a vy budete chtít svou lásku ke spravedlnosti vyjádřit mnoha způsoby. V žádném případě v tomto období nezanedbávejte své vlastní tělo. Odpočinek, který potřebujete, zdravá strava, náklonnost, kterou chcete dávat a přijímat, jsou nyní životně důležité.

Přečtěte si také