Ivu Janžurovou opět trápí zdravotní problémy. Nepřišla na premiéru a ruší představení

Není to tak dlouho, co byla oblíbená herečka Iva Janžurová (82) hospitalizována v nemocnici kvůli zápalu plic. Nyní se opět potýká se zdravotními problémy, kvůli kterým musí zrušit veškerá plánovaná divadelní představení.

Na podzim loňského roku, se legendární herečka léčila se zápalem plic, kvůli němuž skončila v nemocnici. Nyní se opět potýká se zdravotními problémy, které se u ní objevily začátkem nového roku. Nedorazila proto na premiéru nového seriálu Vytoč mého agenta, kde ztvárňuje s velkou nadsázkou sebe samotnou. První díly dlouho očekávaného projektu už můžete zhlédnout na prima+.

Co o svém zdravotním stavu v novém roce prozradila sama Iva Janžurová?

Čtěte také: Iva Janžurová skončila v nemocnici. Kvůli zápalu plic zrušila všechna představení

Zrušená představení

„Paní Iva Janžurová se pod dohledem lékařů zotavuje ze zápalu plic. Doufá, že se brzy vrátí na jeviště vynahradit, co zameškala. Ještě ji ale čeká několik dní domácího ošetřování,“ sdělil mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk v říjnu. Herečka byla hospitalizovaná naposledy v roce 2016, a to kvůli kardiochirurgickému zákroku, konkrétně kvůli náhradě aortální chlopně.

Nyní se znovu kvůli hereččině nemoci nejbližší plánovaný termín představení v Národním divadle s názvem Audience u královny ruší. Iva Janžurová ve hře ztvárňuje britskou královnu Alžbětu II. a její role obecně patří u k velmi oblíbeným.

Mluvčí Národního divadla se nicméně diváky a fanoušky snažil uklidnit. „Ano, rušili jsme představení Audience u královny a vraceli divákům vstupné. Paní Janžurová je nachlazená. Je to standardní nachlazení, jaké má v těchto dnech plno lidí,“ uvedl Staněk pro web Prima Ženy.

Přečtěte si: Iva Janžurová: Proč odmítala hrát se svými dcerami? A jaké mají mezi sebou vztahy?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.