Iva Janžurová skončila v nemocnici. Kvůli zápalu plic zrušila všechna představení

Iva Janžurová (82) skončila kvůli zdravotnímu stavu v nemocnici. Oblíbená herečka se léčí se zápalem plic a musela zrušit veškerá představení.

Iva Janžurová je známá především z řady vtipných komedií, ve kterých ztvárnila mírně ztřeštěné postavy. Její nakažlivý úsměv baví český národ už bezmála půl století. Na první pohled si u ní všimnete její energie, která se hrne doslova jako lavina. Teď ale tuto věčně vitální herečku skolila nemoc. Kvůli těžkému zápalu plic skončila v nemocnici.

Mohlo by vás zajímat: Iva Janžurová: Proč odmítala hrát se svými dcerami? A jaké mají mezi sebou vztahy?

„Paní Iva Janžurová se pod dohledem lékařů zotavuje ze zápalu plic. Doufá, že se brzy vrátí na jeviště vynahradit, co zameškala. Ještě ji ale čeká několik dní domácího ošetřování,“ sdělil mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk. Herečka byla hospitalizovaná naposledy v roce 2016, a to kvůli kardiochirurgickému zákroku.

Čtěte také: Iva Janžurová žije s dcerami v jednom domě a vzpomíná: Byla jsem špatná matka

Také divadlo Studio DVA už minulý týden zrušilo představení, ve kterém Janžurová hraje. Jezinky a bezinky se přesunuly na náhradní termín v roce 2024. Diváci se však nemusí bát, podle vyjádření divadla jejich zakoupené vstupenky zůstávají dále v platnosti.

Podívejte se, jak herečka oslavila své 80. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.