Kozoroh – Měsíční horoskop (červenec 2022)

Kozoroh červenec

Budete se muset změnit a pochopíte to už na začátku července. Ta změna přichází, protože se budete muset rozhodovat mezi tím, čeho se obáváte, a akcí, kterou budete muset učinit v rámci vaší práce. Následně vás čeká řešení s hodně odtažitou ženou. V druhé půlce měsíce přijdou nové magické začátky, které vám nesou novou práci. Na konci měsíce budete mít pocit, že je vše iluze a že jste na vše sami, ale budete mít vnitřní radost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Flirtuji stále a baví mě to.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Čekají vás schůzky a seznámení, ale hodně z těch schůzek nakonec zrušíte, protože se vám na ně prostě nebude chtít. Budete mít pocit, že už nikoho nepotkáte a že vztah je pro vás jedna velká ztráta. Pozor si dejte na manipulaci v rámci lásky. Někdo vás bude chtít manipulovat. Na konci měsíce si začnete s někým dopisovat a můžete být okouzleni, ale nebudete vědět, co chcete.

Práce

Vaše práce bude v červenci hodně náročná. Celý měsíc vás budou provázet ženy. Na začátku měsíce jedna žena urychlí nějaký proces, jiná žena vám přinese nějakou práci z minulosti. Následně další žena nebude řešit vaši novou práci a s tím přijde trápení. Změny a přesuny v druhé půlce měsíce zapříčiní ve vaší práci posun, který přinese i uzavření věcí z minulosti. Na konci měsíce něco v práci opustíte a tím ztratíte jistoty.

Peníze

Přijdou velké změny, ale i překážky, které bude potřeba překonat, na konci měsíce budete mít z financí radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Úraz a chybějící vitamíny. Oranžová.

Přečtěte si také