Kozoroh – Měsíční horoskop (srpen 2022)

Kozoroh srpen

Změny vám přicházejí hned na začátku srpna a budou se týkat nějakých iluzí ohledně peněz. Vše se však brzo srovná. V druhé půlce měsíce budete přemýšlet o tom, kam pojedete na dovolenou, a čeká vás i hodně cestování. Dovolenou podniknete koncem srpna a budete na ní cestovat z místa na místo, což vám přinese radost. Bohužel ji ale budete muset předčasně ukončit a přijet zpátky domů řešit překážky týkající se změn. Na konci měsíce přijde boj kvůli změně z minulosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den je mi lépe a lépe.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Na začátku měsíce můžete potkat někoho nového, kdo se však bude rozvádět nebo bude řešit záležitosti týkající se úřadů či soudů. Necháte tedy vašeho nového partnera, aby vše vyřešil, a budete se soustředit na práci. Bude to to nejlepší, co můžete udělat, jelikož vám to přinese lásku a hojnost radosti. Koncem měsíce můžete mít klid a pohodu. Nabídek však bude k zvážení víc než jedna.

Práce

Začátkem měsíce budete mít jednu schůzku za druhou a budete z toho hodně unavení. Bojovat budete také s konkurencí a závistí, ale vy si s tím budete umět poradit. Čekají vás magické začátky něčeho nového v práci, nebo vám někdo nabídne novou práci, ale vy ji můžete odmítnout kvůli muži, který vám tuto práci nabídne, nebo s kterým byste mohli spolupracovat. Budete se bát, že vám nezaplatí to, co vám slíbil. Nebojte se, přijměte velkou změnu a jděte do toho.

Peníze

Nějaká žena vám pomůže vyřešit problém, který se dlouhou dobu neřešil, a najednou se vše urychlí a přijde hojnost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nespavost. Oranžová.

Přečtěte si také