Kozoroh – Měsíční horoskop (únor 2023)

Kozoroh únor

V prvních dnech měsíce února se můžete zamilovat, bude to pro vás velká změna a budete si tu lásku náležitě užívat. Objeví se někdo nový, koho ještě neznáte, a vy se pro svůj protějšek stanete doslova magicky přitažliví. Koncem měsíce se trochu zklidníte a nebudete tolik cestovat. Také vás čeká skvělý sex.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám dostatek všech příležitostí.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Na začátku měsíce vás někdo může pozvat na schůzku nebo setkání. Dostanete zprávu, která bude obsahovat tuto pozvánku. Na tu schůzku určitě musíte jít, protože se z toho může stát zajímavá příležitost na lásku. Pokud máte vztah, tak se stagnace ve vztahu po určité kritice změní v nové vášnivé začátky.

Práce

V prvních dnech nového měsíce se můžete setkat se ženou, která vám přináší velké změny. Vy díky tomu zpomalíte a naučíte se některé věci neřešit. Přijdou nové začátky v práci, ale s tím se dostaví i pocity beznaděje, protože zase jiná žena bude před vámi něco tajit. V práci uzavřete některé projekty a na konci měsíce se vám podaří zastavit ztráty, ale budete na to sami.

Peníze

Čekají vás nové peníze a přímo magické okamžiky, které s nimi zažijete. Koncem měsíce budete finančně naprosto stabilní.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Uzdravení. Růžová.

Přečtěte si také