Kozoroh – Měsíční horoskop (září 2022)

Kozoroh září

V prvních dnech měsíce září vás čekají záležitosti spojené s úřady a jinými institucemi. Budou to rychlé akce, kdy se vám podaří během jediného týdne uzavřít všechny záležitosti spojené s minulostí, a získat tak větší stabilitu, a to i finanční. Ztráty se objeví koncem první poloviny měsíce a budou spojené se ženou, která vás bude manipulovat. Pozor také na flirt s lidmi, kteří vás využívají. Koncem měsíce se vám nebude chtít nic řešit, a tak budete více odpočívat. Na konci září vás pomůže nějaký muž, která vás má rád, a okolí vám to bude zazlívat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem tam, kde být mám.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Na začátku září to bude ve vašich vztazích jednou nahoru a jednou dolů. Pak vám pomůže osud a přinese vám rozchod s někým, kdo vám delší dobu škodí a vy se tím trápíte. Ten rozchod vás bude mrzet, budete to vnímat jako ztrátu a budete na tom muset zapracovat, nejlépe s nějakým koučem, protože on vám může pomoci vše rychle v sobě vyřešit a uzavřít minulost. Na konci září vás totiž čekají nové a zajímavé schůzky a setkávání, ale musíte tomu být otevřeni.

Práce

V práci se s vámi na začátku měsíce rychle a náhle rozloučí nějaká žena a bude to pro vás osudová věc, protože jste v ní měli určitou jistotu. Nezoufejte, v druhé polovině měsíce se vám může splnit nějaký sen a bude tomu přítomen dominantní muž. Může to pro vás být na čas stabilní stav. Konec měsíce je obestřen tajemstvím, objeví se nečekané věci a díky tomu v sobě na konci měsíce změníte nějaké nastavení, které vám už nesloužilo.

Peníze

Peníze vám budou dělat radost a pomůže vám k nim i podnikavá žena a dominantní muž.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Klouby. Tyrkysová.

Přečtěte si také