Lev – Měsíční horoskop (červenec 2022)

Lev červenec

Od začátku měsíce budete mít pocit, že se vám nic nedaří. V práci budete dělat chyby a odvádět práci, která se ocitne pod neustálou kritikou nadřízených. V oblasti financí budete svojí nepozorností přicházet o peníze. V rodině může dojít k hádkám s rodiči i dětmi. V partnerství se začnete cítit osamoceně. Po psychické stránce to nebude nic moc, protože vás potrápí hlavně existenční problémy. Pokuste se vše odevzdat vesmíru a žít ze dne na den. Věřte, že i každá katastrofa má svůj konec.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Užívám si života.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Vztahy v rodině tento měsíce nebudou úplně příznivé. Nejdříve se můžete pohádat s dětmi, ale vůbec nebudete vědět, co za tím stojí. Prostě jen dojde k výměně názorů a pak se všichni uzavřou do svých světů a nebudou chtít komunikovat. Na to navážete hádkou s původní rodinou a pak si řeknete, že i když s partnerem spolu moc nejste, je vlastně vše v pohodě.

Práce

V práci si dejte pozor na zbytečné chyby. Tento měsíc se prostě dostatečně nesoustředíte, a tak je dělat můžete, což se poté odrazí v kritice vašich nadřízených i kolegů. Pokud máte ještě jinou práci, může se stát, že přijdete o nějakou zakázku. Vše je jen dočasné.

Peníze

Ani oblast financí se tento měsíc nevyhne katastrofám. Můžete přijít o nějaké peníze a také se zastaví jejich příliv.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Psychika. Zelená.

Přečtěte si také