Panna – Měsíční horoskop (červenec 2022)

Panna červenec

Na začátku července se konečně rozejdete se všemi překážkami, které jste zažívali, a přijde sklizeň, stále vás to ale bude stát spoustu práce. Přijdou nové začátky. Pokud jste se v něčem dlouhodobě rozhodovali, tak teď se vše urychlí a rozhodnete se pro něco nového. Koncem měsíce přijdou jistoty a pocítíte zamilovanost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám radost.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Střelec

Vztahy

Váš vztah se hned na začátku měsíce začne posouvat a vyjasníte si něco z minulosti. Pozor si dejte na manipulaci partnera, bude tvrdit, že je na vše sám. Vy se se od něj a jeho lásky začnete odrazovat, protože mu nebudete věřit. Na konci měsíce vás čeká uvědomění si, že na jste na něm závislí a že ho milujete.

Práce

Na začátku měsíce budete v práci v úplné beznaději. Musíte uzavřít všechny rozdělané projekty, jinak vám hrozí ztráty od nadřízeného. Práce vám půjde skvěle a budete plni vášně, a to vám přinese hojnost. Konec měsíce je zahalen tajemstvím týkajícím se změny v souvislosti s flirtem na pracovišti. Možná přijde i sex, ale pozor na zamilování.

Peníze

Změny vám přinesou úřední záležitosti. Pokud budete řešit nějaké záležitosti v bance, tak by se vám mělo podařit vše vyřešit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Hlava. Zelená.

Přečtěte si také